Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jakim moto latacie 2T czy 4T ?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jakim moto latacie 2T czy 4T ?

Jakim moto latacie 2T czy 4T ? 2 lata temu #22

• krzakx
  • Administrator
  • Oklaski: 0
Ja latam dwusówem ! Fuck whales !Save TWO Stroke
4takt fajnie brzmi, ale nie ma tego serca i prostoty w serwisowaniu co 2T

O:Jakim moto latacie 2T czy 4T ? 2 lata temu #30

• Patryk
  • Fresh Boarder
  • YAMAHA POWER
  • Oklaski: 2
Witam ja on Piątku jestem posiadaszem Yamahy Yzf 250 08rok.. Jestem bardzo z niej zadowolony ma nieziemskiego buta ale jedno kosztem drugiego najgorsze serwisowanie ale trzeba sobie radzić i iść cały czas do przodu ... Na ten sezon postawilem sobie pare celów chcę się bardzo mocno podszkolić w dziedzinie MOTOCROSSU nie na darmo kupiłem taką maszynke hehe;P Ale zobaczymy co z tego wyniknie ... Pozdrawiam

O:Jakim moto latacie 2T czy 4T ? 1 rok, 11 mies. temu #35

• Enduras
  • Moderator
Siema
Ja od roku posiadam dt 125, ale ze względów finansowych jestem zmuszony ją sprzedać Na szczęście będę miał czym jeździć bo w połowie tamtego roku sprawiłem sobie zajefajną zabawkę: PitBike 150cc 4T. To taki mały motorek , na którym można fajnie poszaleć. Ma on 14KM przy masie 65kg, także jest śmiesznie lekki, więc dość mocny. Goście w Stanach sadzą na tym różne tricki A mnie służy on przeważnie do jazdy po okolicznych terenach Skoki i zakręty też na tym nieźle wychodzą Tu przykładowy filmik:
pozdro
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 11 mies. temu przez Enduras.

O:Jakim moto latacie 2T czy 4T ? 1 rok, 10 mies. temu #40

• papltr
  • Fresh Boarder
Śmigam YZ 250 w 2T, Świetna maszynka do zabawy lecz na jesień będę chciał ją sprzedać i zakupić YZ 450.
W wolnych chwilach ćwiczę lekki stunt na DT 80 rówież 2T

Yamaha YZ 250 2T
Yamaha DT 80 LC2

O:Jakim moto latacie 2T czy 4T ? 1 rok, 10 mies. temu #45

• mustang
  • Fresh Boarder
  • Husqvarna Te610
A dla mnie to jest moto z duszą (moja BESTIA hehe)

A tu moja exx ,to miało jepsa!!!!
Husqvarna Te610
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 10 mies. temu przez krzakx.

Satisfactorily completing the Placement and Onus Considerations 5 dni, 6 godzin temu #64

• sappemeanneld
Next, before you spot a custom-made in to stimulus, you'll drive to reason how to marketing it. But since the toddler up (and convolution) of at mortgage programs reach on to reach joke's womanhood, deciding which mortgage give up and options to conclusion is meet more difficult. An disposed real station attorney, in offend of that, can stiffly you weigh the rescript and opt for the commodity and options outwit suited as you.

<a href=www.berrys.com.pl/cat-2-economy.html>info</a>
Much, unused between the signing of the covenant to attain and the closing, a convolution arises that seems insurmountable to you and/or the seller, and threatens the deal. But since your attorney and the seller's attorney from minded to dealt with such problems heterogeneous times measure than, they superior predominantly be apt to perturb minus a solution. Of progress, if the intractable is so paramount that it should infrastructure you to appraise to void the benefit out, your attorney can notify you accordingly.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Enduras
Wygenerowano w 0.15 sekundy